fredag 12 februari 2010

De senaste dagarna har vi hunnit med både det ena och det andra. Jag börjar bli lite trött på den evighetslånga snön som gör att vi inte kan sätta igång med träningen ordentligt än på länge!
Vi tillbringar ganska mycket tid på Framtassen numer, det blir oftare och oftare som jag får hoppa in och jobba några timmar. Det kan nog ses lite som ett arbetspass för Vilda också, hon har fullt upp med att kolla vilka kunder som kommer in, vart jag tar vägen varje gång jag går utom synhåll, hälsa på alla hundar som tittar in med mera. Allt som oftast är det dessutom någon (jag är oskyldig) som tycker att hon gjort sig förtjänt av diverse smaskigheter som finns att köpa. Så ganska stor del av tiden ägnar hon åt att tugga på ben och dylikt. Håhåjaja.

Vilda handlar på Framtassen

För någon dag sedan tog vi sällskap med Elin och Yra på en härlig skogspromenad i IKHP, var ute i över en timme då någon (denna gången är jag skyldig) virrade omkring på stigar som inte fanns. Det är inte lätt när stigarna försvinner under snön!!

Bus 1 och Bus 2


När vi, som jag tidigare nämnt, var hos Ulrika och Atlas i helgen så testade vi på hennes hemmagjorda kontaktfältshinder. Det är så simpelt som en planka på en stol som sedan sluttar ner på marken, perfekt för kontaktfältsträning! Får överväga om jag kan sätta upp något liknande utanför vårat!

4 kommentarer:

 1. Klart du kan =) Vilda fixade ju det bra!!

  SvaraRadera
 2. Åhw, gillar bilden på Yra och Vilda :)

  SvaraRadera
 3. Ulrika: Jag ska nog satsa på det!

  Elin: Jaaa, den är go :D

  SvaraRadera
 4. Tycker jag absolut du ska göra :)
  Pratade med Jenny idag o fick lite tips på hur jag ska gå vidare med mina kf.. Sen hade hon en teori om varför Atlas inte drar hela vägen på sista sträckan i en bana.. Måste berätta det för dig när vi hörs eller ses.. Låter för otroligt för att vara sant.. Men vi skulle träna det när jag ska till henne..

  SvaraRadera