tisdag 8 december 2009

Man skulle nog kunna tro att jag och Vilda inte gör något alls om dagarna nu när jag uppdaterar bloggen så mycket. Men så är naturligtvis inte fallet. Förvisso är vi både väldigt lata om förmiddagarna och kan ligga och slappa så länge som det finns möjlighet. Sådan matte, sådan hund. Eftersom vi tillåter Vilda att vara i möbler så händer det allt som oftast att jag vaknar av att jag balanserar på sängkanten, nära att trilla ur. Då har det lilla yrvädret lagt beslag på både säng och kudde och knorrar mest på ett belåtet sätt om man knuffar lite på henne. Och för det mesta är det bara mysigt.
Men sedan tar vi ju alltid ordentliga promenader om dagarna och hittar på små roliga saker att sysselsätta oss med. Det gäller ju att hålla hunden stimulerad trots allt, haha!
Idag passade vi på att träna lite på campingen och de perfekta staketen och sedan satte jag upp slalomet hemma i trädgården så att Vilda fick sig en liten genomkörare. Och nog var hon ivrig nu när vi inte tränat på ett tag! Lite för ivrig till och med.. men till slut var jag nöjd och belåten! Tränade en del på att kunna göra ett bakombyte när jag skickat in henne i slalomet, gick väldigt bra! Duttande tränar vi ju också med jämna mellanrum, men jag får fruktansvärt dåligt tålamod vad det gäller det där locket. Måste skärpa till mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar