fredag 27 augusti 2010

Vardagarna

Jag hittade Vilda och en, av henne, upphittad huvudkudde i form av en sten.

Mellan olika träning- och tävlingstillfällen så går Vilda mest och skrotar ute i Hägghult om somrarna. Trots att både jag och mamma är borta på dagarna så kan hon vara utomhus vilket är jätteskönt! Morfar är där i princip hela tiden och han behöver bara se till att hon kommer ut, sedan klarar hon sig själv eftersom hon inte lämnar tomten. Och så kommer vi hem och tar skogspromenader! Jag tror knappt att Vilda kunde ha det bättre. Och inte nog med det, dessutom kommer det alltid ut kompisar med hundar och hälsar på!

En dag var skotteflickorna Nalle och Jaffa på besök


Det finns ingen hund som Vilda leker så bra med som med Boggie, men så har de ju känt varandra hela livet också. (kul att få in de båda blötdjuren i huset sedan, verkligen...)

Och så har ju naturligtvis Yra och Atlas varit på besök, alltid lika upskattat! Atlas hade dessutom med sig två aussikompisar, Bimbo och Bus, som Vilda verkade överförtjust i.
Det får man nog säga, sommaren är den absolut bästa tiden för både mig och Vilda. Vi både skulle nog vilja leva där ute i skogen året om, i ur och skur. Det är där vi trivs som bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar