torsdag 6 september 2012

Agilitymästerskap SBC

Den 4 augusti hade Specialklubben för Bearded Collie aordnat agilitymästerskap i Varberg, efter många om och men lyckades jag få ledigt och kom således iväg. Vi hade inget flyt alls på banorna och drog på oss mängder med fel och en disk, men det var ett trevligt arrangemang och jättekul att träffa massa beardisfolk som jag bara vetat namnet på sedan tidigare! :) Stort grattis till alla som blev agilitymästare, rallymästare och dubbelmästare!! :D

Det anordnades också ett rallymästerskap som vi tittade på, jag funderar lite på att försöka hitta någon kurs att gå för någon framöver. Känner att det kunde vara en gren för Vilda och mig när hon kanske inte kan köra agility så hårt längre. Och ja... nästa år har vi en deal: vi ska köra rally om Linda kör agility - så det vill till att träna nu ;)

Dagens avslutades med att vi dessutom startade ett agilitylag - BAD - Beardie Agility Diehards! Så jäkla kul. Och vi har i nuläget redan startat första lagtävlingen, i Bjuv där vi faktiskt kompå sjunde plats av tjugofem tävlande lag. Inte fy skam det inte!

Ser fram emot nästa års agilitymästerkap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar