måndag 19 april 2010

Det har varit så mycket som kommit i vägen för bloggningen den senaste tiden. Men det går kanske lika bra att uppdatera i efterhand. I onsdags var jag och Elin uppe på Huskvarna hundklubb för att träna för första gången i år. Det gick relativt bra, men lite ringrostig är man allt. Lite småsjuk och ofokuserad var jag också, så träningen hade nog kunnat bli bättre. Men det kommer! Tränade mest handling och höll mig borta från kontaktfälten. Vilda blev trött ganska snabbt, det var ganska varmt och soligt dessutom, men så fort hon fick syn på a-hindret så drog hon på för fulla muggar. Det är nog den största anledningen till att hon alltid missar kontaktfälten, hon tycker det är så roligt att spurta uppför att det går utav bara farten. Men som sagt, det blir hårdträning vad det gäller kontaktfälten i år. Sedan ska de sitta!
Det börjar arta sig när det gäller att ta slalomet från "fel" håll, Vilda börjar hitta tempot nu. Men jag måste vara med henne till hundra procent och peppa henne. Så nästa steg blir att träna stenhårt på att kunna skicka henne in i slalomet, från alla möjliga håll och avstånd!
Den lilla Vildan har dessutom fyllt hela fem år igår, den 18e april. Hon firade sin födelsedag med att vara ute i skogen större delen av dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar