fredag 28 januari 2011

Idag (torsdag alltså. varför blir klockan alltid så mycket så snabbt?!) har Vilda fått en genomgång av sin päls. Dock vet jag inte till hur stor nytta det var just nu då hon ska tillbringa helgen hos Boggie och Rolex... Jag kommer nog ha att göra kommande vecka. Haha. De har en tendens till att leka sig väldigt smutsiga (och toviga) de där tre.
Jag har alltid väldigt svårt att åka bort och lämna ifrån mig Vildan. Inte för att jag inte litar på mina vänner som tar så bra hand om henne så och inte för att jag tror att hon kommer ta illa vid sig. Speciellt inte som att hon för det mesta får hänga med sina bästa hundkompisar när jag är iväg. Men det är något som alltid kommer över mig litegrann, det är väl några suspekta moderskänslor kanske. Hoho. Vem kunde tro att jag skulle få sådana? :P

Hur som helst, min lilla tripp till Köpenhamn medför iallafall att vi inte kommer kunna träna till helgen som sagt. Lite tråkigt då all träning just nu är välbehövd! Men vi får väl hoppas på att vilan gör att tävlingen om en vecka går som en dans! Det har ju faktiskt fungerat förut, eller hur Ulrika? Haha. Som när vi tog våra två första pinnar i Bollebygd och inte hade tränat på säkert två månader, snacka om känsla! Men sådan tur har man ju knappast två gånger.

Förresten så kom jag på att jag inte berättat om kursen jag för närvarande läser! Det är en liten kurs på 7,5 poäng som går som distanskurs från Sveriges Lantbruksuniversitet. Kursen heter "Hund - avel, utfodring och hälsa" och handlar om just det: avel, utfodring och hälsa. Ännu så länge så har den ju bara hunnit starta, men jag tror att det blir en mycket lärorik och intressant kurs. Och nej, jag har itne tänkt börja avla. Men jag tycker att det är kul att kunna ta in mer kunskap om ett ämne som ändå berör alla hundägare. Och vad det gäller utfodring kan man ju aldrig lära sig för mycket! Kursen pågår endast fram till slutet av mars, så man får vara ganska ihärdig med pluggandet om man ska hänga med, lite problematiskt ibland då man gör så mycket annat som tar tid. Men det är bara att bita ihop, jag läser ju den för att jag tycker det är roligt och verkligen vill lära mig något!

Sedan har jag en grej på gång som jag ska försöka ta tag i imorgon. Vi får se vart det leder och om det blir något av det, men mer om det återkommer jag till isåfall ;)

Ha en trevlig helg så ska jag försöka njuta av storstaden Köpenhamn utan min lilla pärla!

Vilda kommer nog få en fin helg med sina båda pojkvänner!

4 kommentarer:

 1. Jo tack, det där med frånvaro av träning och plocka pinnar.. det kan ni ;o) Sådan tur har inte en annan... (inte alls avundsjuk...) Nej då =) Ni är superduktiga hela tiden, det är därför ni fixar sånt! Det kommer gå toppen nästa helg!
  Ha en trevlig helg i köpenhamn!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha. Lite tur är det nog vi larar oss på ibland :) Men tack så mycket! Vi hörs efter helgen. Kram

  SvaraRadera
 3. så skoj att hitta din trevliga blogg och läsa om er agilityträning. har själv hållt på med agility, men nu är det lydnad (och lite vallning) som gäller. fast agilityn är ju underbar!!

  håller tummarna för er på kommande agilitytävlingar.

  hälsningar,
  Linda med beardisar

  ps. tidigare ikväll la vi in Vilda bland galleriet över aktiva agilitybeardisar på http://aktivbeardis.com/ (fick bild från Anneli)

  SvaraRadera
 4. Åh, vad jättekul att höra! Det glädjer mig mycket att ni hittar hit och uppskattar det jag sysslar med :D

  Tack så hemskt mycket! Jag hoppas på att avancera och klättra uppåt i klasserna :)

  Vad kul och snällt av er! Jag är ganska dålig på att visa mig på internet, men ska försöka bli bättre :)

  SvaraRadera